SUNSHINE BLOGGER AWARD #2

I am really grateful to ANANYA STUDIOS for nominating me for this award. I’m really thankful and I’m happy to know the at my posts and my works are appreciated and nominated for this award second timeCapture.

Rules:
• Thank the person who nominated you and provide a link back to their blog so others can find them.
• Answer the 11 questions asked by the blogger who nominated you.
• Nominate 11 other bloggers and ask them 11 new questions.
• Notify the nominees about it on one of their own posts.
• List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo on your post and/or your blog site.

Answers to Questions by ANANYA STUDIOS:

Q1: How is it like to be a blogger? What are your experiences from blogging?

Ans – It feels great, I was writing on my laptop/phone since long before but never have been publishing them, as soon as I started blogging last month it felt great to be part of this community.

Q2: Which quote inspires you to work hard and achieve your goals/dreams?

Ans – Nike’s slogan – JUST DO IT!

Q3: What is the reason behind your blog name? What inspired you to start a blog?

Ans – Well many people didn’t understood the site’s name –Mes Mots . It means My Words in French. Its just because of my love for French (I have been learning it for quite some time, but its very difficult 😦 )

Q4: Which place you want to visit/again (if you have been there) and which thing you like the most about that place?

Ans – It will be Europe and more specifically France. I love the aura and amazingness of that country.

Q5: How do you manage your work/studies along with blogging?

Ans – The mobile app makes it possible on the go!

Q6: What do you do when you get stressed/bored?

Ans – I never get bored, have a plenty on my plate to do always. When I am stressed I write 🙂

Q7: Your thoughts/opinions about my blog. Any suggestions?

Ans – Yours is an amazing blog, just keep writing and may be just write on various aspects of life.

Q8: Same as mine. Do you write for yourself or for others?

Ans – I write what comes in my head, I try to write from different perspective.

Q9: Thing you like about your blog and why?

Ans – I am able to express my emotion and it helps me to understand that people like if not love what I write. Since I had always been too skeptical about it all time.

My Nominees:

My Questions:

  1. What qualities you look in your partner.
  2. What makes you feel happy the most.
  3. Name 1 country where you want to spend your rest of life if given a chance.
  4. Which article of mine you liked most and which one what the worst.
  5. In 1 word what describes you blog.
  6. What is you New year’s resolution.
  7. Best singer.

————————————————–

I would like to thank you everyone for all your love and support!
Without your support, this blog couldn’t reach this far.
Thank you,
Happy Holidays and have a Exciting new YEAR 2019!
antique blank camera classic
Photo by Pixabay on Pexels.com

57 thoughts on “SUNSHINE BLOGGER AWARD #2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s